Kouluttamon palvelut

1. Tiivistä faktaa 2. Työkaluja arkeen 3. Kehittymistä ja kasvua

Saat paljon aikaan lyhyessä ajassa.

Palvelumme ovat koulutusta, valmennusta ja konsultointia sekä koulutustuotantoa. Tarjoamme sinulle ja työyhteisöllesi käytännön keinoja toimia sujuvammin arjessa. Autamme sinua kehittämään omaa ajatteluasi ja tapojasi toimia mentaalivalmennuksen keinoin. Saat tukea ja valmennusta ammattilaisiltamme ja vertaistukea muilta osallistujilta. Tuotamme koulutuksia työelämäkoulutuksia tarjoaville tahoille.

Elämä, käytännön tilanteet ja toiminta ovat palveluidemme lähtökohtana. Olemme erikoistuneet lähijohtamiseen, työyhteisön sujuvaan arkeen ja yrittäjyyden kehittämiseen. Näihin asioihin läpileikkaavina teemoina käytämme mentaalivalmennusta, tutkittua ja kokemustemme kautta opittua tietoa, oppimista tukevia menetelmiä ja konkreettista toimintaa sekä asioiden toteuttamista käytännössä.
Ymmärrämme asiakkaiden tarpeiden erilaisuuden. 

Työyhteisön ja yrityksen kehittyminen

Verkkokurssiemme sisällöt ovat täsmätietoa laadukkaassa muodossa. Kaikki aiheemme tukevat toisiaan.
Verkkokursseilla voi opiskella juuri silloin kun itse haluat.
Keskustelualustat mahdollistavat verkostoitumisen ja vertaistuen saamisen sekä myös kouluttajien tuen koko opiskelujakson ajan.

Yrityksen ja organisaation yksilölliset tarpeet

KOULUTUS- JA VALMENNUSPAKETIT

Paketit kootaan yrityksen ja organisaation yksilöllisiin tarpeisiin hyödyntäen Kouluttamon palveluja ja osaamista laaja-alaisesti.
Monipuolinen opiskelu tiedon, toiminnan ja reflektoinnin kautta on tehokkain tapa kehittyä ja oppia.
 Verkkokurssit yhdistettynä yhteisiin lähi- tai etäpäiviin, kertaustunteihin ja itsenäisiin tehtäviin luovat innostavan tavan opiskella.
Me kaikki opimme yhdessä enemmän.

Tiimi-, yritys - ja yksilövalmennusta sekä tuotekehitys- ja myyntikonsultointia


VALMENNUS JA KONSULTOINTI

Tarjoamme tiimi-, yritys - ja yksilövalmennusta sekä tuotekehitys- ja myyntikonsultointia. Yksinyrittäjän sekä suuryrityksen arki on meille tuttua.
Valmennukset  ja konsultoinnit pohjautuvat aina yksilölliseen tarpeeseen. Palvelut voidaan toteuttaa joko etänä tai livenä.
Ammatillinen kehittyminen ja kasvu, uudet työroolit ja toimintamallit auttavatyrityksen menestyksen rakentamisessa ja kehittymisessä.

Ota yhteyttä:

kontakti ( ) kouluttamo.fi

Kouluttamo ky 2396006-3
Raatihuoneenkatu 21-23, 13100 Hämeenlinna

Anne Talvitie 050 563 7965
Myynti Timo Nousiainen 0400 621 219

Me olemme Kouluttamo