Mentaalitreenit

Tule toimeen itsesi kanssa

Mentaaliharjoitusten a&o on asioiden huomaaminen, tunnistaminen ja hyväksyminen.

Oppiessasi havainnoimaan omaa toimintaasi, pystyt myös kehittämään itseäsi. Tarkkaile ja havainnoi mielen kommentteja ja temppuja. Yritä olla täysin neutraali tarkkailija.

Kun huomaat puhuvasi mitä sattuu ja kiukku nousee vatsanpohjasta, niin harjoittelemalla pystyt muuttamaan omaa reagointiasi. Tarkkailu hajottaa epämiellyttävät tunteet atomeiksi nopeasti. 

Mielenhallintaa ja mentorointia

Mitä tahansa teetkin, mieli seuraa mukana.

Meillä kaikilla ajatukset ja suhtautumistavat muuttuvat kokemusten myötä. Onko se muutos parempaan, on joskus arpapeliä. Jokaisella meistä on kuitenkin kyky vaikuttaa omaan ajatteluun, kokemuksiin ja tunteisiin.

Voi olla, että olet vailla ajatusten pallottelijaa. Joskus tarvitaan toinen ihminen peilaamaan omia ajatuksia matkalla eteenpäin.
Mentaalitreenit arkeen on meille kaikille. Työelämän, ihmissuhteiden ja elämän haasteisiin.
MentaSport on treeniä urheiluun sen kaikilla tasoilla. Tekniikkaa, jonka jokainen voi oppia.


Mentaalitreenien varauskalenteri

Mentaalivalmennus

Mielen hyvinvointi läpi elämän on hyvä tavoite jokaiselle. Itsensä tunteminen ei ole vain henkistä höpinää vaan raudanluja perusta hyvälle elämälle. Mitkä ovat minun vahvuuteni? Missä kulkee minun rajat, joiden yli ei tulla? Kuinka lisään  hallinnan tunnetta elämääni?

Mentaalivalmennus

Elämä ei ole vain ruusuilla tanssimista vaan se on myös nuoralla kävelemistä. Kukaan meistä ei ole ennustaja vaikka aivomme haluaa meille niin uskotella. Elämme ennakoiden, arvaamalla ja toivomalla parasta joka hetki. Sujuva arki tarvitsee hyvät rutiinit ja ne sinä voit itse rakentaa. 

Mentaalivalmennus

Suorittaminen, tavoitteet, unelmat!
Miten hienoa onkaan nauttia omista saavutuksista. Miksi silti jännittää ja ahdistaa? Tunteen on opittu. Paranna elämänlaatua ja lisää iloa tekemiseen muokkaamalla tunteesi sinulle paremmin sopiviksi.