Avaimet asiantuntijoiden johtamiseen

Huomioimalla asiantuntijuuden erityispiirteitä ja odotuksia johtamiselle sekä tukeutumalla perustehtävään, johdat työyhteisösi tuloksiin.

Työyhteisössäsi on osaava joukko erilaisia ihmisiä ja asiantuntijoita, joilla jokaisella on tärkeä tehtävä yhteisen päämääränne saavuttamiseksi. Sinun asiantuntijuutesi tulee esille siinä, kuinka johdat heitä tuloksellisesti kohti yhteistä päämäärää.

Johtaminen on antoisaa, kun sinulla on perusasiat kunnossa. Sinun johtamisosaamisesi konkretisoituu vasta omassa työympäristössäsi, sekä vuorovaikutuksessa työntekijöiden kanssa. Toimit ympäristöstä, jossa on mukana paljon erilaisia muuttujia ja ilmiöitä.

Onnistu tässä tehtävässä!

Asiantuntijoiden johtamiseen liittyy tiettyjä erityispiirteitä, joita ei kannata sivuuttaa omassa työssäsi lähijohtajana ja esihenkilönä. Johtaaksesi tuloksellisesti sinun tulee ymmärtää asiantuntijan toimintaa ohjaavia taustoja ja näkökulmia sekä asiantuntijoiden odotuksia johtamiselle. Näitä tärkeitä asioita opit tämän verkkokurssin aikana. 

On tärkeää kuitenkin muistaa, että sinun tehtäväsi on johtaa asiantuntijoiden työtä oikeaan suuntaan perustehtävän ja strategian mukaisesti. On huolehdittava heidän oikeanlaisesta osaamisesta sekä tuettava heidän kokemusta osallisuudesta ja työn merkityksellisyydestä. Tämä kurssi antaa sinulle keinoja onnistuaksesi tässä tehtävässä.

Kurssi on käytettävissäsi kuuden kuukauden ajan. Kurssin suorittamiseen voit käyttää Zenler-appia, jonka voit ladata App Storesta tai Google Playsta.

Tässä näyte moduulista  "Asiantuntija haluaa kehittyä  - mitä ja miten johdat?"

Tee ammatillinen investointi itseesi ja saavutat hyviä tuloksia työssäsi!

  • Avaimet asiantuntijoiden johtamiseen
  • 287

    Huomioi erityispiirteet

    TULE MUKAAN

Me 

Anne Talvitie
Leena Paukkunen

Kouluttamo on mahdollisuus sinulle.
Kouluttamo jakaa mielestämme tärkeitä asioita juuri sinulle.  

Kehitämme ja luomme uutta koko ajan. Meitä kiinnostaa myös sinun ajatuksesi ja näkemyksesi näistä aiheista.    

Uskomme tulevaisuuteen ja ihmisen kykyyn kehittyä omaksi parhaaksi versioksi itsestä.